Allmänt

Nu ligger hon på land

Vi skulle egentligen plockat upp båten i söndags men det blev så tråkigt väder men en massa regn. Så det fick bli idag. P körde runt båten själv och var och tvättade den vid Marinan medan jag körde ner båtkärran till upptagningsplatsen vid Stenhamra.

Jag är riktigt imponerad över att jag helt själv kunde backa ner trailern i vattnet. Den är helt galet stor och lång. Jag har aldrig varit bra på att just backa med släp, förmodligen för att man ska kunna tänka omvänt samtidigt som man kör 🙈.

Ringde iaf efter Sacka också just in case…

Det blåste och var rätt kyligt.

Köpte karma från Guldkant och käkade till tända ljus när det började mörkna. Därefter det obligatoriska popcorn/ostbåge fredagsmyset.

Idag vaknar vi upp till ösregn. P får allt skjutsa mig ner till jobbet. Hade planerat en promenad ner men inte i detta rusk.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera