Allmänt

En första gång

Ännu en onsdag i staket flög förbi. Denna gång fick vi sällskap av Beccis och Lorentz. Lilla Lorro har varit så taggad på att få prova rida.

Först plockade vi in en rejält lerig liten Skrutten som efter dagens stora regnösväder hade roat sig med att rulla i hagen, såklart. Borstade och försökte få bort leran.

Sedan var det dags för den lilla ridturen bort till ridbanan. L tränar för fullt för att lära sig rida lätt. Men det är inte lätt när de där små benen rör sig så fort 🙈. Men hon är ihärdig och tränar på. Halt, volter och snett igenom är något vi försöker öva på också. Roligast tycker hon är att galoppera!

Sedan var det Lorentz tur…

Shit vilken skillnad det är när en sådan liten kommer upp i sadeln. Ingen balans alla så jag fick hålla i rejält.

Efter ridturen delades det ut morötter och vi tog en fika utanför stallet. Så mysigt❣️

När jag kom hem igen så häpnades jag över vad jag plötsligt fick se! Mitt pampasgräs som jag satte förra sommaren och som är svinsvårt att övervintra (men som lyckades överleva) har nu fått sin första vippa!!!

Kanske blir det bara den men jag är grymt nöjd! Vintern var ju väldigt mild och jag bäddade in dem i filt mot frosten. Men att övervintra pampasgräs i Sverige är verkligen svårt, men jag ville så gärna testa och det lyckades faktiskt! Hoppas såklart på ännu en mild vinter så dem klarar sig igen 🙏🏼.

Ännu en vabbdag väntar imorgon och på fredag är det P som får vara hemma. L är ytterst lite snorig och hade det inte varit dem tiderna som är just nu så hade hon varit på förskolan. Ni som vet ni vet.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera