Ljummen kväll

Började min morgon med att leverera ut en del bud som skulle ha tidig leverans. Därefter begravning och sedan gjorde jag och Teres fina ljungkransar.

Bundit en hel del buketter inför helgen. Riktigt helggodis om jag får säga det själv❣️

Svängde förbi Corner på vägen hem. Kände inte att vi ville lägga tiden framför spisen idag. P åkte sedan iväg med O på knattespeedway. Mest för att kika för O är intresserad. Vi får väl se om det blir en provomgång framöver.

L hängde med mig ute medan jag plockade Sten och öste grus. Vi hittade en ödla under stenarna!

När de först dök upp skrek jag såklart tills jag insåg att det inte var en orm eller groda.

Nu är det klart ute 👊🏼. Imorgon kommer grävaren och sliter bort syrener och thujor. Jämnar till marken. Sedan är det dags att börja om. Lägga ut markduk och sätta gräs (eller vad det nu blir) och sedan skyffla över grus igen. Omfamningen av stenar som tidigare var kommer inte vara kvar, tror jag iaf, kanske ångrar mig. Får se först hur det blir. När det började skymma och en regnbåge visade sig så var luften helt ljummen. 17 grader varmt vid sju på kvällen är sjukt trevligt!

Precis där hon står och kikar bort, där kommer lekstugan placeras. Och hon tror än så länge att det bara är ett hus till gräsklipparen. Tänk så lycklig hon kommer bli ❤️.

P lägger liten och jag ska ta en snabbstäd här nere. Så jäkla skönt att vakna upp till ett nystädat hem.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera