Styrkepass

Direkt efter begravningen idag så åkte jag hem och svirade om och sedan hämtade jag Lykko hos Beccis. Hon och Lorentz hämtade henne där idag så de fick hänga en stund.

Stannade och köpte en korv med bröd och sedan vidare ut till Skrutten som numera står in mot Blekhem.

MAGISKT härligt varmt väder!

Men så var det nog sista sista dagen med dessa temperaturer. Förbannat. Jag har liksom förälskat mig lite i sommaren för allt är så enkelt då. Tunna kläder, packa väskan och åk till stranden eller ut med båten. Middagar utomhus. Nu börjar perioden med vad klär jag på barnen och mer och mer kläder lär det bli. De små fingervantarna ska på händerna och så åker de av och så ska de på igen. Overall och mössa. Klumpiga vinterskor. Snöblask som bidrar med grus och skit i hallen. Skrapa rutan på bilen. Torr och blek hud. Mörkt redan vid fyra och en trädgård som går i ide och man bara går och längtar efter de där knopparna på våren som ska brista… Ja tända ljus, en filt och mysiga middagar väger tyvärr inte upp sommarmånaderna. Lite bitter just nu ja. Men ja jag har verkligen förälskat mig i sommaren. Kanske för att vi hade en magiskt vacker och helt underbara sommar just detta året. Så mycket sköna häng med nära och kära ❤️. Och att man blir hopplöst förtvivlad och inte nästa blir fullt så lika bra.

Grävaren kommer på fredag så jag har slitit tills mörkret kom där ute med att bära stenar och skyffla grus. Podd i öronen så blir det ganska bra sällskap.

Nu är jag slut, tom på energi. En lättare huvudvärk som jag hoppas sova bort.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera