Allmänt

Bra start på veckan

Igår drog jag med mig min andra hälft ut till svampskogen. Denna gång tog vi med oss fikakorgen och slog oss ner på en Sten långt inne i skogen. Vi virrade runt så mycket i skogen att vi inte hittade bilen 🙈. Fick gå ut på vägen och lokalisera oss. Herregud 😂.

Till kvällen började vi kolla på Partisan. Verkar riktigt bra!

Jag har sovit riktigt illa inatt. Haft en retlig hosta som stört mig och resten av familjen. Dessutom legat på fel kudde så min nacke var kaos imorse. Strök på liniment och tog en extra kopp kaffe. Blev lycklig inombords när jag kom på att jag inte skulle jobba själv hela dagen. Bästa Katharina! Tur var det att hon kunde joina mig för det kom tre vagnar med snitt. Begravning som skulle göras till morgondagen samt en väldans massa blommogram. Dagen gick fort!

Har varit så dålig på att köpa med mig snitt hem men idag blev jag riktigt sugen för det kom SÅ mycket fina blommor.

Cappucinorosen är väldigt lik Koko Loko rosen. Älskar de små röda som kallas bloddroppe. Vinröda nejlikor och frökapsel. Så fint tillsammans❣️

Blev Karma middag idag från Guldkant. Så gott! Nu ska jag svepa en kaffe och hoppas på att P vill fortsätta kika på Partisan.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera