Allmänt

Reima Yura

Så var det dags att börja tänka på vinterskor till kidsen. Även om det är fortfarande shorts och sneakers väder ute just nu så finns det en risk att det är svinkallt om bara 1-2 månader. Vipps så står man där i hallen på morgonen och inga skor passar för vädret. Jag vill ju gärna vara förberedd på det mesta och jag tror ganska många föräldrar tänker så.

Vinterskor är alltid något som är en liten dyrare utgift. Och heller inte något som är så väldigt roligt att lägga pengar på, men såklart ett måste.

Söker igenom nätet på alla sidor som finns med barnkläder. Så råkar jag springa på dessa och får en väldigt trevlig överraskning, vilket lågt pris! Söker på dem på andra sidor och får upp helt andra priser på precis samma sko.

Hos Jollyroom kostar de 279:-

Produktbeskrivning

Investera i hållbara stövlar för vintern med dessa bekväma och funktionella Yura Stövlar i Svart från finska experterna på ytterplagg hos Reima.

– Vatten- och smutsavvisande impregnering.
– Avtagbara innersulor i ylle.
– Fodrade för en varm och skön känsla.
– Snörning upptill.
– Yttersula i gummi med halkskydd för säkra steg.
– Reflexer för bättre synlighet.

Hos både Lekmer och Babyshop kostar de 599:-.

Så ja det blir faktiskt ett par till både Lykke och till Oliwer.

Oliwer kan ha sina vinterkläder från förra året men måste hitta en overall till Lykke. Skulle tippa på att hon gärna vill ha en gul. Vi får väl se om jag hittar någon annars blir det förmodligen en svart.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera