Webbplatsens överlägg

Betong

Jag har sedan flera år tillbaka kärat ner mig i materialet betong. Det är rått och slitstarkt. Hade gärna velat ha en uteplats i betong men att gjuta en platta på 100 kvm gjorde att det blev trä, kostnadsfråga. Då jobbade inte P på ett betongföretag heller, annars hade valet nog blivit det istället.

Jag skulle gärna vilja ha betonggolv i huset. Men P strider emot pga av fuktigheten. Men jag har hittat ett skitsnyggt trägolv som jag kärat ner mig i så det känns ändå helt okej.

Vi har stenskivor i granit i köket. Vi betalade nästan 30.000:- för dem och har därför hela tiden sagt att vi ska behålla dem till nästa kök. Men så har jag under mina hemmadagar gått och tänkt, galet vad man tänker när man går hemma.

Så petade jag fram förslaget lite försiktigt för P idag. ”Varför kan vi inte ha betongskivor i köket”? – Jag har aldrig sagt att vi inte kan ha det blev svaret och jag kände lite där och då att så får det blir. Han kan gjuta och kostnaden blir några tusenlappar.

Och ja jag har ju velat mellan svart eller beige kök och velar väl fortfarande. Men när jag fick se dessa bilder så kändes svart givet. Hur fint!!??

Vi får väl se om jag ändrar mig igen. P ska ju såklart vara med på tåget också❣️