Webbplatsens överlägg

Sista sommarlovsdagen

Då var den sista dagen på sommarlovet kommen. Imorgon börjar O trean. Blir störst på lågstadiet, jag minns att det var mäktigt.

Jag har ledig måndag eftersom jag ska jobba lördag. Har klivit på jouren denna vecka så på så vis är man ju inte helt ledig idag.

Jag har röjt och städat i alla lådor i köket. Organiserat. Barnen har lekt här hemma och varit tacksamma för att få göra just det, vara hemma en stund. L tog dock ett beslut att kliva upp vid halv fyra imorse och smet ner utan vår vetskap. Vi förstod det när hon sa att det var mörkt ute när hon klivit ner och därför tänt varenda lampa i huset. Så det resulterar i att hon får sova middag nu.

Hon skulle faktiskt kunna vila middag typ 40 minuter varje eller varannan dag. Hon har svårt att hålla ihop det på eftermiddagen och är riktigt tjurig, gnällig och somnar gärna i soffan medan middagen tillagas. Men det där med att få henne att lägga sig är inte det lättaste. Kanske hon kan göra det på förskolan iaf.

Jag fyllde upp vattenballonger till barnen som de fått skjuta på med Nerf pistoler. Riktigt lyckat!

Medan L vilar ska jag sätta mig och rita lite på huset samt laga lunch! Om inte telefonen hinner ringa och jag måste iväg så åker vi ut och badar därefter.