Aarke kolsyremaskin

Vi köpet så mycket kolsyrat på petflaska, alltså mycket! Så dumt egentligen. För vi har en Soda Streamer i garaget. Men den är riktigt gammal, sliten och framförallt ful. P har dragit fram dem emellanåt och nästa gång jag städar så trycker jag in den i ett skåp, för att den är så ful.

Har tänkt ett tag att jag vill köpa en ny, men de flesta passar inte att stå framme. Jag vill hålla bänkarna rätt rena i köket. Det är verkligen bara det nödvändigaste som står framme, såsom kaffebryggare typ.

Så sprang jag på denna från Aarke! Den är minimalistiskt, mattsvart och rätt fin! Givetvis kostar den en slant men om man kikar runt bland kolsyremaskiner så kostar faktiskt de flesta däromkring.

Jag har givetvis presenterat förslaget för P. Han nappade! Jag föreslog att vi skulle köpa den i treårig bröllopspresent till oss själva. Något som vi faktiskt båda vill ha och har glädje av. Så ja nu klickar jag nog hem en från KitchenTime, det är hos dem den har lägst pris!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera