En dag med båten

Vi hade en mysig kväll igår med vänner här ute i stugan. Efter middagen gick vi ner till bryggan för barnen ville bada. Viken låg helt stilla och det var ljummet i luften, så det blev en spontantur med båten. Spegelblankt!

När vi var tillbaka så dukades äppelpaj upp som jag och Lykke tidigare under dagen bakat. Äpplen från vår trädgård. Så gott!

Vi vaknade till en stor sol imorse. Bra väder väntade och efter en mindre lyckad svampjakt här i skogarna packade vi i oss i båten. La till i en vik och kastade ankare. Åt lunch där och tog det chill.

Åkte in mot stan och bokade en tvättid vid Slottsholmens Marina. Medan vi väntade åkte vi in till hamnen och hämtade en pizza som vi smarrade på i båten. Därefter åkte vi tillbaka och fick båten tvättade. Jag och kidsen gick och köpte glass under tiden.

Vi var inte hemma förrän runt sex tiden igen. Vilken härlig dag❣️

Vi sover i stugan inatt igen. Imorgon åker vi hemåt efter frukost. Så skönt att bara släppa allt det där hemma och finna lugnet här. Stugan är magisk för själen ❤️

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera