Allmänt

Dagg och fågelkvitter

Hade ställt klockan på kvart över sju. Men vaknade redan kvart i så tog ett snabbt beslut att kliva upp istället för att somna om. L hänger såklart på, morgonlärkan!

Krispig morgon med en fet dagg som ligger över hela trädgården. Fåglarna låter lyckliga med sitt kvitter.

Klump i magen idag. Ångest. Min väns mammas begravning. Jag kan inte säga att jag vet hur det känns eftersom sorg är olika för alla. Men jag vet hur jag mådde den dagen då vi hade begravning för pappa. Hade liksom en fantasi av att jag skulle få träffa honom en sista gång, men blev bara så besviken när det inte blev så, att jag inte fick se en enda skymt av honom. Men såklart var han med oss. Det är han fortfarande.

Åker med Karin idag och hjälper henne med begravningen. Det är mycket blommor och vi ska göra det så fint det bara går.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera