Lite av varje

Jag har under dagen pysslat lite med den ”nya” platsen. Handlat gjort och rabattkant. Krattat och flyttat grus. P har gjutit plattan där soptunnorna ska stå.

Fick en tid hos syster yster under dagen så jag slängde mig snabbt i bilen och åkte ner till People. Hon har ju semester men var snäll och klippte mig iaf. Jag har under en längre tid gått i lugg tankar. Så idag klipptes det, dock en lång lugg. Börjar så. 1/2 dm på håret kapades också. Visar bild när jag inte har en slarvig Knut på huvudet som jag har just nu…

Kyckling till middag och därefter åkte vi till Stuverum och kollade när Karin och Tore hopptränade. Efteråt blev L erbjuden att rida på Tore. Trodde nog inte att hon skulle tacka ja men blev överförtjust och hoppade glädjeligen upp i sadeln!

SÅ NÖJD UNGE ❤️

Vi skrittade bort till stallet och därefter åkte vi hemåt igen. Lämnade barnet hemma och hämtade bästis och vi drog till svampskogen. Älskar skogen och älskar att jag hittat någon som delar min glädje och hobby med mig. Underbart!

Snart 20.000 steg på stegräknaren och jag slänger mig på soffan innan sängen kallar.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera