Neråt och upp igen

Första dagen på länge som känts lång på jobbet. Inte haft alls mycket energi och känner inte redigt igen mig själv. Bästa terapin för det är att spendera tid i min älskade trädgård.

Blev hämtad av familjen strax efter sex. P hade gjort en kycklingsallad vilket passade mig väldigt bra. Han har varit ute och jobbat hela dagen i värmen och kände inte alls för varm mat. Bränt upp hela rygg och nacke i solen har han med gjort. Ställde fram solskyddsfaktor så han kan smörja imorgon. Solen är stark nu.

Efter middagen åkte jag och handlade samt lämnade en kruka och ett gräs till min Fanny. Ett stort tack för att hon hjälpt oss förra veckan när vi hade galet mycket att göra.

Väl hemma igen satte jag på en podd och drog på mig trädgårdshandskarna. Planterat om en hel del. Det ståtliga gräset med korvar som jag köpte hem för ett par veckor sedan behövde ha djupare krukor och mindre sol.

Olivträdet i bakgrunden har hängt med i 8 år. Det växer extremt sakta men har iaf överlevt alla övervintringar. Olivträd är det roligaste av alla medelhavsväxter och oftast det man har mest tur med att övervintra. Hopas jag lyckas med citronträdet som jag fick i födelsedagspresent.

Klockan har visst slagit tio och jag är kvar ute. 19 grader varmt, HUR UNDERBART! Hoppas innerligt på samma fina väder under helgen som kommer då jag är ledig 🙏🏼.

Dags att dra sig inåt. Kolla Nyheterna och sedan dra sig till sängen. Nu tror jag fan att jag blev myggbiten också… typiskt.

Ta vara på dessa underbara dagar ☀️

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera