Pysseldag

Hade tänkt fortsätta måla lådorna ute som jag började med igår. Var det förra sommaren eller sommaren innan det som jag la otaliga timmar på att måla det 120 höga spjälstaketet som löper runt terassen. Jävligt synd för mig att dem slutade tillverka just den kulören på färg jag använt. Så jag har varit lite bitter över det. Tänker inte åka runt och hämta ut provfärger för att få exakt samma kulör på lådorna under staketet. Så jag köpte en lasyr som var grå igår. Den var mycket ljusare men det blev fint när de blev olika färger ändå. Men måste måla två gånger för tycker det lyser igenom gult.

Men vädret har ju varit rätt ruskigt idag så det fick bli innepyssel istället. Två cykelturer till skolan. En för att lämna O och en för att hämta. Förra veckan bytte vi ut stödhjulen till en stång (för oss att hålla i) på L cykel. P var så tveksam för han trodde inte hon skulle klara av detta riktigt än. Och ja första varven runt kvarteret var svettiga 😅. Men så har hon cyklat till föris varje dag och imorse släppte jag några gånger för att testa. Andra cykelturen cyklade hon mestadels helt själv. Så jäkla duktig! 3,5 år gammal.

Vad hon envisas med att ha de där solbrillorna på sig 🙈.

Nu tar vi snart kväll och bäddar ner oss i soffan jag och kidsen. P jobbar sent idag.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera