Webbplatsens överlägg

Solig långfredag

Alltså på riktigt, denna vecka, helt galen. Jag har gjort så många buketter att jag drömt om dem på nätterna. Vi tyckte att vi låg bra till i tisdags. Men så fortsatte blommogrammen strömma in i snabb takt. Katarina var med oss igår och när klockan var runt fyra hade vi fortfarande ett tjugotal blommogram kvar. Helst vill man ju ligga steget före och börja beta av fredagen genom att preppa men icke. Efter nästan 10 timmar så var orken slut och jag gick hem. Men återvände tidigt imorse och körde på några timmar till så Karin slapp stå där hela dagen.

Hämtmat från Guldkant och sedan slänga sig i soffan framför en ny serie. Bra avslutning.

Barnen hade haft en bra dag! Lykke blev målad till påskkärring innan föris, så lycklig!

Denna långfredag har vi tillbringat ute i det fantastiska vårvädret! P som vanligtvis spelar påskgolf gjorde inte det i år eftersom de var så få. Men han och Jim drog iväg på käk och öl nere på stan istället.

Efter mina timmar på jobbet så lämnade jag några blommogram och sedan tog vi en tur till syster yster.

Resten av dagen har spenderats i trädgården. Jag har gjort en rejäl beskärning av äppleträden. Vattnat igenom allt samt krattat. Fixat på terassen och styrt undan otaligt många bråk och tjafs mellan syskonen Björkman. Phu.

En lugn stund med glass ❤️

Dryga 25.000 steg idag och än är jag inte klar. När L har somnat är det dags att baka en kaka, ge sig in i duschen och sedan hälla upp ett kallt glas rosé. Längtat hela dagen!

Imorgon blir det jobb på förmiddagen och på eftermiddagen kör vi ett mindre påskkalas här hemma med familjen ❤️