Påskdekoration

Det mesta som har med påskdekorationer tycker jag är ganska fult, ja faktiskt fult. Gult kan faktiskt vara fint, senapsgul är ju favorit men just den där vanliga gula har jag lite svårare för. När en kund sa till mig häromdagen att förr var påsken alltid gul och lila ville jag kräks. Förlåt men jag avskyr lila. 🤮. Tur det är 2020 och det är fritt fram att göra precis som man vill utan att bli dömd.

Påskriset fick hamna runt min älskade ljuskrona. Blev mycket bättre än jag tänkt, vilket alltid är positivt!

Tog fram min gamla ljusstake också. Stakarna sitter skruvade på en bricka och brickan är perfekt att lägga något äggigt på. Att vi nu har ett runt matbord gjorde det hela så mycket bättre! Har jag sagt det? Att P byggde ett runt bord (av vårat gamla) istället. Galet nöjd med det! Men ja åter till det äggiga…

Ska nog måla några ägg också. Kreativiteten bara flödar ✌🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera