Många djur i skogen

Begravningen i torsdags var vacker. Många personer som kom. Blommorna blev magiska och de anhöriga var så nöjda, det är de viktigaste 💛.

Fredagen vaknade jag upp med ny energi då jag på torsdagskvällen kände mig totalt utpumpad. Frost och en kylig rask promenad ner till butiken. Galet många bud som trillade in denna fredag, så hade att göra med det större delen av dagen. Binda buketter och smarra på godsaker som Karin fyllt upp kylen med 👌🏼.

Köpte med mig en kvist Mimosa hem. Den sprider en fantastisk doft och lämnar ett maffigt intryck med sin gula färg. Lykke älskade såklart!

Eftermiddagschill innan vi åkte mot Tyftingemar. Men först lämnade vi av ett blommogram i Västrum. Hela familjen öppnade dörren till det lilla huset mitt i skogen och var spända på vem som kom och knackade på 🙊.

En hel kväll hos familjen med god mat och rödvin. Träffat alla familjens hästar och doftat underbar stalldoft. Så mysig kväll ❤️.

Barnen höll igång hela kvällen. Att Lykke pallar att vara vaken. Men båda barnen däckade på två minuter när vi satt oss i bilen. Mörkt ute och många djur som rör sig längs vägen. De fick bli en lugn bilfärd hem.

Lördag. Dags att göra sig i ordning och starta dagen med ett pass i butiken 👏🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera