Spontan söndag

Det dåliga vädret påverkade tyvärr bröllopsmässan igår på Gränsö. Det var ju en hel del brudpar som hade haft avsmakningsmeny som besökte oss men inte så många ”spontanare”. Men Karin och jag hade trevligt ändå. Fina klänningar som Karin inhandlat till oss 💛.

Beccis drog med sig L till Oddis lekland och sedan kom de på kaffe efteråt.

Sacka fick ett ryck här hemma hos oss och föreslog hur vi ska möblera om. Så jag satte tänderna direkt i det och drog såklart med mig P på det 🙈. Det blev faktiskt bra!! Nu saknades bara en stor matta som jag länge gått och tänkt på att jag vill ha.

Söndagen började långsam och P drog och gräddade våfflor när jag och L kom ur sängen. Han alltså ❤️.

Mitt förslag som aktivitet denna blåsiga och regniga söndag om en tripp till IKEA blev godkänt och vi åkte iväg. Den stora mattan inhandlades 👏🏼. Samt en dela andra bra-ha-grejer.

Ännu en kaffe och häng med familjen Jonsson/Karlsson fick avsluta denna söndag och ikväll ska vi slänga oss i soffan med popcorn och ett avsnitt av Kalifat!

Perfekt helg! 💛

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera