Högtryck

Vi börjar den här morgonen med kaffe, tända ljus och Bygglov på play. Den lilla har tjatat på mig ett tag. ”Upp mamma, vill äta frukost”! Den där lilla frukostmänniskan. Vi andra zoombier väntar helst några timmar innan vi äter något.

Minst sagt intensiva dagar i butiken. Gårdagen levererade och det blev succé. Tre brudbuketter bands igår också eftersom kyrkan erbjöd drop in vigsel under dagen.


Den här buketten fick jag äran att binda till vackra Hanna som fick stå brud igår.

Jag var lagom mör igår när familjen klev in på jobbet strax innan sex och tyckte att jag skulle bli hämtad 🥰. Jag fick ju faktiskt en morgonpresent av min fina man ❤️. Ett 1000 bitars pussel, han vet precis vad man ska ge mig 👌🏼.
Kvällen blev chill hemma med snabbmat, chokladask och film.

Var ju hos naprapaten i torsdags. I 40 minuter knådades och klämdes det på nacke och rygg. Efteråt var jag öm och mör. Kan inte känna att det är något bättre, än. Men ska på återbesök på måndag så vi får se hur det känns efter det.

Nu kan denna lördag dra igång. Förmiddagshäng med familjen innan jag och Karin åker ut till bröllopsmässan på Gränsö 💛.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera