Droppe

Fullt ös på jobbets alla timmar idag. Fullt med kunder, många bud, praoelever och förbereda för bröllopsmässan imorgon. Jag har tenta på brudbukett Droppe. Så idag har jag gjort en. Den tog för mig väldigt lång tid och många svordomar. Det knepiga är att man fäster blommorna upp och ner och så måste de verkligen sitta fast. Stickmassan är ungefär lika stor som en kiwi. Så ja att alla blommor plus grönt ska få plats och sitta fast är en rejäl utmaning, men roligt!

Vacker och sockersöt. Något jag själv aldrig skulle välja men som ändå är en ganska populär brudbukett. Den får följa med till Gränsö imorgon.

Nu ska jag lägga den lilla. Hon har öroninflammation och feber. Inget ont i örat men hörseln är rejält påverkad. Verkar som vi fått två öron-barn. Nässpray och Alvedon varvas. Min lilla tjej, avskyr att se dem sjuka.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera