Heldag

Känns som det var länge sedan jag spenderade 10 timmar i butiken. Har farit och flugit överallt nu och saknar att verkligen bara få vara där. Hinna ikapp med allt vad denna renovering innebär. Våran Pyttan som väntar bebis har blivit sjukskriven. Så lite tidigare än beräknat kommer jag gå upp och jobba heltid istället. Vi får se hur det kommer gå.

Eftersom all begravning för veckan var förberedd så har jag ägnat mig åt andra saker idag. Städat i ordning kylen, butiken och fyllt upp bakom med grejer som sakta men säkert hittar sin plats från gamla lagret. Gjorde små fina buketter som är perfekta att ge bort eller kanske unna sig själv.

Snöret hittade jag när jag städade och har aldrig sett det tidigare, spännande ju 👏🏼. Älskar dessa typer av små fång. Något som inte går att köpas någon annanstans och blir därför lite roligare.

Snart lurar helgen runt hörnet igen. Förutom jobb på lördagen så ser den helt oplanerad ut. Jag kan bli lite nervös för de. Kliar lite i fingrarna och suget att hitta på något. Vi få se om resten av familjen känner likadant.

Men först tar vi torsdagskväll och jag ska ägna mig åt lite plugg.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera