Allmänt

Back at work!

Då ringde klockan 06.45. Jo klart man var trött men jag klev upp direkt. Bara tanken av att kaffet är klart och redo att hällas upp direkt gör mitt humör så mycket bättre! Jag smet upp och klädde på mig medan kidsen fortfarande sov. Fixade mig innan jag väckte de små. O var riktigt trött. Men båda barnen har faktiskt ett väldigt positivt morgonhumör, det är värre med mitt 🙈.

Lämnade av barnen och promenerade vidare till jobbet. Ensamjobb halva dagen. Hann med mycket och det är skönt att vara tillbaka. Den här veckan ska vi försöka röja så mycket det bara går eftersom vi ska dela av butiken, flytta kassa och arbetsbänkar. Det kommer bli slitigt, men attans så roligt och bra det kommer bli 👊🏼.

P hade rullat köttbullar när jag kom hem, så jävla gott!! O är med kompis på Leklandet men kommer nog hem snart ❤️.

Bra dag 👏🏼.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera