Njuta in i det sista

Det här jullovet har verkligen varit något alldeles extra. Jag har aldrig tidigare kunnat vara ledig en vecka under jullovet utan att ha tagit semester förstås. Nu kunde jag vara ledig och ta ut komp istället. Att P varit ledig samtidigt har varit fantastiskt 🙏🏼. Vi har fått mycket gjort här hemma men vi har även gjort mycket tillsammans, som familj. Barnen har varit på mycket bra humör och vi har hållit oss hyfsat friska 🙈.

Jag är så taggad för januari och det nya året. Har köpt mig ett florist-bälte till mig själv i julklapp. Jag är så redo att sätta tänderna i plugget igen. Nästa vecka börjar vi med spännande saker i butiken också, ska bli så roligt 👏🏼.

Om ett par veckor åker vi på Interflora konferens i Sthlm. När vi var på samma förra året så var det läskigt hur grön jag kände mig. Ett år senare är jag fortfarande super grön men känner ändå att fettlagret (kunskapen) är mycket bättre.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera