Galen sovmorgon

Vi hade finaste vännerna över på middag igår. Så härligt ❤️. Kyckling i ugn och svamprisotto, gah så gott!

Jag gjorde alla mina missions igår, förutom samtalet till Apple. Stövlarna inlämnade. Bågar provades, hittade dock inga så ska tillbaka i februari istället då det fyllts på med nyheter.

Kikade förbi Intersport och letade efter en fleecetröja. Den färgen jag ville ha fanns bara i herrstorlek. Däremot sprang jag på en Peak jacka. Jag har ju den i vinternodellen och skulle gärna ta den lite tunnare, och nu bara hängde den där på rean. En svart kvar i XS. Ödet. Så jag köpte den! Lycka!

Råkade somna om denna morgon och vaknade med ett ryck vid 9.30. Panik för att sova så länge 🙈. Flög upp ur sängen och in i duschen. Nu en kaffe innan en solig och såklart blåsig promenad med Beccis 🙌🏼☀️👌🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera