Snart semester

Lördagsjobb idag tillsammans med Terese. Lyx att få jobba två tillsammans på en lördag. Även om jag tycker det är helt okej att jobba ensam så är det också rätt nice att vara två, speciellt om det är en del att göra. Fortsätta få fram snitt (som kom igår) och producera buketter.

Fem minus ute. Det betyder att det är kyligare i butiken också. Mycket kläder krävs. P har satt igång elden här inne. Han har varit ledig sedan fredagen innan julafton. Så det har eldats i princip varje dag. Så mysigt!
Efter denna lördag är jag ledig i 9 dagar. Jisses! Vi ska hinna med så mycket och jag vet såklart att det inte kommer bli så. Även om viljan finns 🙈.

Nu dags att svira om och promenera neråt.

Ungen som blivit helt galen i vattenmelon 🍉

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera