Älska vädret ❄️

Jag är så ledsen för att vädret ska växla om till regn och många plusgrader. Nu har vi fått njuta av krispig kyla och sol, älskar! Ljuset som bildas i hemmet när solen får göra sitt och den lila snön som ljusar upp. Grått, regn och rusk har vi fått nog av denna höst…

Ledig dag igår! O var tillbaka i skolan och när vi hämtade honom berättade han att han hade haft en fantastisk måndag i skolan, så roligt att höra. Deras nya lärare är verkligen toppen och klassen har blivit så mycket mer strukturerad.

Jag drog fram symaskinen och fixade till två par byxor. L lekte mestadels som hon alltid gör. När det är dags för matlagning så vill hon väldigt gärna hjälpa till. För att vara tre år måste jag berömma henne för hur grym hon faktiskt är. Tänkte leta efter en ”barnkniv” som hon kan använda.

Hon bestämde pyjamas-dag så så fick det bli. Jag hade gärna och haft det hela dagen och bara dragit på mig en fleeceoverall när det var dags att gå ut. Men nja…

Tisdag och nu väntar 6 dagars jobb. På torsdag plantering. Ikväll ännu ett gäng för kransbindning. Jo den här veckan kommer skena förbi precis lika snabbt som alla innan.

Trevlig tisdag!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera