Hemmadag

Pms och huvudvärk. Tappade ett filter med kaffesump på golvet. Det hamnade såklart upp och ner. Utbrott. Behärska sig. Ja det pendlar lite upp och ner i humöret idag.

Jag blir också påmind om att aldrig mer ha vita golv. Mörkbrunt har vi också testat och det är minst lika pestigt. När huset är färdigrenoverat och nya golv ligger ska jag införskaffa mig en jävligt bra väggdammsugare, saknar! Men vi har inte plats för den nu…

Har lagt upp en plan med P och Karin (min chef). Jag åker ner till jobbet (erbjöd mig) när P kommit hem och kör några timmar. Måste beställa växter till planteringen i Gamleby också. Slutetapp på det!

Imorgon går P hem en timma tidigare och jag jobbar 12-18 istället för 8-15. Perfekt när det löser sig så bra. Black Friday stim och första adventskräng, ja det kan bli galna dagar.

Jag har handlat lite fynd nu på rean. Jeans till Oliwer. Jul-klänning och strumpbyxor till Lykke. Ska ner och kika på Ogräs om dem har blusen till Rodebjer kjolen jag fick i födelsedagspresent av vännerna 💛. Hoppas!

Igår efter jobbet kilade jag bort till Hudvårdskompaniet. Frysbehandlade en pigmentfläck jag har på kinden. Ni kanske minns att jag i somras skrev att jag köpt den där svindyra serumet från Dermalogica som var just mot pigmentfläckar. Well resultatet? Alla i pannan samt på överläppen är borta! Om det är krämens resultat eller bara att huden inte utstår sol varje dag kan jag inte säga. Men den där på kinden hr bara bleknat och nu gjorde jag alltså en frysbehandling. Förmodligen behövs bara EN och sedan är den BORTA! Lycka 👏🏼.

Köpte även med mig hem så jag ska få bukt på den här höst-trötta, torra, finniga hemska huden jag just nu får leva med… Spännande och se om den kickar igång huden och ger resultat.

Älskar vinröda naglar btw, perfekt nyans nu i höst och juletider 👌🏼.

Ni kanske undrar hur det går med vårt husbygge? Aldrig trodde jag väl processen skulle bli så här lång. Men har man grannar som inte alls är tillmötesgående så blir det långdraget. Vi fick det första bygglovet beviljat. Grannarna överklagade. Vi fick det beviljat en andra gång. Och nu återstår det att se om det blir en tredje och sista runda eller om dem valt att inte överklaga igen. Vi vill ju såklart dra igång så snart som möjligt! Målet är att det ska vara klart till i sommar.

Vi håller tummarna 🙏🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera