Sådär jäktigt

Livet pinnar på och det är full rulle från tidig morgon till sen kväll. Nej faktiskt avtar det runt åtta på kvällen och då är jag slutkörd och slänger mig på soffan.
P har varit hemma med O i två dagar. Förkyld och hosta. Imorgon är det jag som blir hemma med han. L får hänga hemma hon med. Hon har blivit snorig hon med. Hoppas vi andra slipper. Magsjuka på förskolan så närsom ligger väl hela familjen utslagna i kräksjuka 👌🏼. Hösten har varit lugn med sjukdomar och vab så vi har varit skonade. Tack och lov.

Igår hade vi kransevent på Slottsholmen. Närmare 40 pers kom och joinade, riktigt trevligt!
På jobbet är julstöket igång och nu står vår bästa försäljningsmånad runt hörnet. Amaryllis, julstjärnor och hyacinter står prunkande i hela butiken blandat med en massa fint att dekorera med hemma. Älskar denna högtid som snart, snart är här ❤️.

Imorgon kommer ett längre inlägg. Nu ska jag avnjuta ett par avsnitt av min nya favoritserie, SUITS.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera