Välkommen!

Hej och välkommen till min alldeles egna sida, min helt egna blogg, jag är så stolt! Det är alltså dags för er som läser min blogg att byta adress i era favoriter eller apps på iphonen, vet att det finns faktiskt vissa som har de, helt *stolt*.

Jag vill först och främst ge Karin och Jonas ett jätte stort tack för att ni har fixat detta åt mej, jag är helt överväldigad. Men det är fortfarande mycket knepigheter så jag antar att jag kommer behöva er lite mer :).

Så under de närmaste veckorna så kommer det nog se lite annorlunda ut hela tiden när ni kliver in här, dels för att jag vill hitta min egen touch så bloggen blir så personlig som möjligt och även så vill jag att ni ska gilla den och finna det lättläst.

Hej då på en stund 🙂

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Välkommen!

  1. isons says:

    thanks sis <3

  2. beccis says:

    fett! you go sis!

Comments are closed.