Ännu en galen vecka

Ja då har ännu en galen vecka passerat och nu njuter vi av lördagskväll framför brasan. Lorentz är här och hänger med oss också ❤️.

Tidigare i veckan hade vi ett event på Slottsholmen. Vi band kransar och det var ett trettiotal tjejer som dök upp och joinade under kvällen. Jag hade tidigare på dagen stressat som en tok med att få ihop allt till kvällen så det var med andan i halsen jag anlände till Slottsholmen med en proppfull bil med allt som kan tänkas behövas för att binda en torkad krans.

Jag hade inga som helst aningar om hur kvällen skulle bli. Man är ju sjukt nervös och vill såklart att det Ska bli så bra som möjligt för alla. Och vet ni vad, det blev verkligen toppen bra! Karin som stängde butiken anlände också och hon var galet glad över hur bra det blivit ✨. Stort tack till min vän Fanny som hjälpt mig styra upp detta. Min vapendragare i vårt och torrt ❤️.

Så på onsdagskvällen somnade jag gott! Jobb torsdag och fredag. Imorgon åker jag och Terese till Gamleby och planterar. I veckan som kommer så blir det väldigt mycket plantering eftersom det är slutbesiktning på torsdag.

Den här lördagen har varit en bra dag för återhämtning. Godisshopping. Hämtat ut vinterkängor som jag beställt till mig och P. Fixat med inbjudan till Oliwers halloweenkalas samt varit ute och plockat vass, för sisådär 110 gången denna höst…

Snart tar vi och lägger varsin småkotte och lite senare kommer fina vänner över 💛

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera