Hemmadag

En krasslig liten tjej ihop med sin krassliga mamma. En långsam hemmadag. Fräsa näsan på den lilla stup i kvarten och jag har även idag gått på febernedsättande tabletter för att hålla halsont och huvudvärk borta. Lykke har (precis som sin brorsa hade) problem med onda ben på natten. Växtvärk. Det kommer fortsätta ett par år till. Men jag kommer verkligen ihåg känslan själv, det gör så ont! Så när det sker nattetid så är hon dålig dagen efter, men tar man en nästan två timmars nap så har man tankat på energin rätt bra.0

Till kvällen åkte vi en sväng till grantorpsvännerna och firade Othilia. Kunde inte riktigt neka Lykko det. När bästis ska ha kalas 🎈.

Kjolen och strumporna fick hon förra veckan i födelsedagspresent. Scarfen runt halsen valde hon själv att ha där. Så söt! Och lycka när jag fick sätta upp håret i en tofs. Det krävs ofta mycket övertalning. Äntligen får man upp (nästan) allt hår i en tofs. Så jäkla gullig hon blev i den här outfiten. Självklart älskar hon den också för att den är gul 💛.

Tacos och marängsviss!

Hemma tidigt. Jag har fortsatt min kurering en stund i soffan framför Mad Men. Nu bingen och hoppas, hoppas verkligen vi mår bättre imorgon 🙏🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera