Allmänt

Shoppingrunda

Imorse fick Lykke plocka ut vad hon ville ha för kläder på sig på sin födelsedag (imorgon). Hon valde en rosa tyllkjol med fåglar på. Ingen matchande tröja finns. Så vi gjorde oss i ordning och kikade ner mot stan.

Plockade upp en ballong som ett torkat hårsmycke som vi tänkte överraska vår favorit Fanny med. Hon ska gå på gala ikväll och vill man vara extra fin kan man alltid bära ett hårsmycke. Detta är dessutom ett torkat så det håller ju för alltid.

Kappahl, Lindex och H&M besöktes. Tights, trosor, diadem och en svart tröja med en katt på blev dagens inköp. Lykke mycket nöjd!

Det är så sällan vi går på stan sådär en lördag. Lykke uppförde sig utomordentligt bra och vi hade en riktigt mysig förmiddag ❤️.

Plockade upp grabbarna och åkte till Granngården. O var måttligt road men L som fick rida en sväng var överlycklig!

Vi tog en tidig lunch på Max. Handlade lördagsgodis och sedan hemåt igen. L sover middag och den andra delen av familjen har gått och gömt sig någonstans i huset. Jag har kunnat stöka i köket helt ifred, underbart. Chokladbollar och förberett scones för morgondagens födelsedagsbrunch!

Om en stund ska O och jag åka ut till Stuverum och kika på när Tore hopptränar!

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera