Superb 🤘🏼

I fredags hade vi vännerna här och vi käkade tacos och skålade i bubbel med glittrande tomtebloss! Ibland måste man faktiskt fira 🎉.

Precis innan jag skulle krypa ner i sängen så kollade jag så balkongdörren uppe i sovrummet vart stängd. Men när jag samtidigt tittar ut så ser jag någon ligga inne på vår gård. Hjälp vad läskigt det kändes. Ropade såklart på P och han gick ut till personen. En väldigt överförfriskad man som prydligt parkerat cykeln på vår uppfart satt och nickade med huvudet. Han bad om ett glas vatten och en stund senare lämnade han. Gick och la sig på gatan en stund istället, stod och pekade finger åt sin cykel och betedde sig skumt. Ja helt hundra var han inte.

Jag och minstingen sov till halv åtta på lördagsmorgonen, underbart. Efter morgonkaffet smög vi iväg på en promenad till Coop och handlade frukost.

Skapligt nöjd när jag sa att hon fick ta sin vagn med sig.

Efter frukost så packade vi in oss i bilen och körde en heldag ute på stugan. Alltid är det något som behöver röjas. Magiskt mysig dag med familjen och de där små trollungarna som gör livet sådär extra bra ❤️.


I vanlig ordning gjorde mamma en superb middag! Nomnomnom.

Helt slut när vi kom hem. Sov rätt gott inatt efter att få ha andats riktigt frisk havs luft hela dagen.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera