Ledig lördag

Vi packade med oss smörgåsar i ryggan och åkte ut till skogen ett par timmar. Vädret var bra för en förmiddag i skogen. Även om vi sällan hittar så mycket svamp är det väldigt mysigt att bara skrota runt där inne och mysa. Smörgåsarna intogs på en bergsklippa mitt i skogen. Höjdpunkten för barnen!

Väl henna igen och L sov middag. Jag åkte iväg och handlade fler thuja plantor. Är inte riktigt klar med häcken än. Fick tag i 10 stycken ordentligt fina. Höga och täta. Det är enligt mig bäst att sätta häck på sensommaren. Annars måste man vattna som en tok om man sätter dem på våren eller försommaren.

Jag började gräva ur i gräsmattan och fräste åt mig själv att jag ännu en gång ska göra det här. Hela Västralund är fullt av sprängt berg och därmed gigantiska stenar… P kom och avbröt mig och tyckte vi skulle kila ner till stan och kolla på bilarna som idag visar sig under Sportbilsdagen. – Ja, varför inte. Sällan vi går ner hela familjen på stan.

Vi kikade när de fräste runt och L tyckte de lät väldigt högt. Denna bilen på bilden hände det nåt med när den kört så de fick köra iväg den på assistansbil eller vad det nu heter.

Vi bestämde träff med våra fina vänner och pte en sen lunch på Harrys. Skomakarlådan var magiskt god! Regnet vräkte ner galet utanför så det var ganska mysigt att sitta där på en långlunch.

Ett par timmar senare promenerade vi till bilen och sedan hem. Nu en kaffe och invänta våran lilla goding Lorentz som ska hänga här ❤️.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera