Dagar att minnas

Vissa dagar minns man lite extra. I början av veckan åkte vi ut till våra vänner på Eknö och körde en heldag med lek vid stranden, chill i solstolen, fyrhjulingsåk, båt och ring efter båt ☀️.

En sådan här dag kommer vi minnas länge. Barnen hade det fantastiskt bra! Tänk att O fick prova åka ring bakom båten. Han älskade det såklart! Var något jag själv gjorde mycket som liten och det är bland det roligaste som finns 👏🏼.

Tankarna om att familjen ska införskaffa en egen båt börjar gå varma. Vi älskar ju båtlivet och bor man som man gör i Västervik så är det rätt knäppt att faktiskt inte ha båt. En liten dröm som kanske blir sann 🙏🏼.

Tack bästa vänner för denna dag. Det gör vi om 🙌🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera