Weekend i kalmar

I fredags eftermiddag kom syster och mamma förbi och hämtade mig. En helg i kalmar och se Gyllene Tider! Tyvärr fick vi en halvtimma innan avfärd veta att det var inställt… Men vi åkte ju såklart iaf!

Skit mysigt nyrenoverat gårdshus mitt i stan och nära badstranden. Kattrumpans gårdshus hette det.

Vi chillade en stund och kilade sedan mot torget för att käka lite mat. Så mysigt att sitta i denna stad som faktiskt är väldigt trevlig. Påminner mycket om Västervik.

Mätta och belåtna smög vi hemåt och en stund senare anlände Inger. Mammas bästis kan man väl säga. Vi kikade på Hajen (från 1975) och smarrade på godis.

Sov ut på lördagen och efter frullen kilade vi runt gatan och la oss vid vattnet. Chill och lunch på en picknickfilt med fantastiskt väder! Tyvärr helt kallt i vattnet så inget dopp.

Efter några timmar dök rastlösheten upp och vi tog oss en runda på stan. Hittade mycket fint! Bland annat dessa snygga byxor på Åhlens 🧡.

Vi handlade räkor, röror och bröd. Dukade upp bordet ute på gården och hade hur mysigt som helst. Så skönt att bara komma hemifrån ett par dagar. Man uppskattar mer det man har hemma då. Bra att få längta lite ibland ❤️.

Eftersom GT var inställt hade en liten extra konsert på larmtorget fixats. Så vi gick ner dit och tog en drink, skapligt hålligång och mycket folk!

Kvällen avslutades med Hajen II nerkrupna i sängen.

Söndagen har vi tillbringat på IKEA. Även att jag inte skulle ha något så lyckas man alltid ”behöva” något 🙈. Längtar tills vårt hus är på gång och man får åka dit och göra stora köp av fina saker. Längtar, längtar!

Hemma på eftermiddagen och ja det är riktigt härligt att få krama om sin familj när man varit borta en helg.

Första semesterveckan har varit fantastisk 👏🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera