Allmänt

Ensamjobb

Nu på sommaren så är vi själva vissa dagar i butiken. Idag har jag varit det. Men började min morgon med en tripp till Gränsö. Plockade med mig vårt stora hjärta som helgens bröllopspar njutit av.

Jäklar vad man hinner med mycket när man är ensam och kan lägga upp arbetet som man själv vill. Tacksam över att jobba dessa dagar när det på riktigt är HÖST ute. Fy så deppigt detta väder är. Jag tvivlar på att det blir någon sommar detta år. Kalmar, Öland, Gotland. Alla sommarstäder som man såklart vill ha strålande väder när man besöker. Vi får klura ut andra grejer att göra på våra små resor helt enkelt.

Fyra dagars jobb kvar och sedan semester. Så konstigt det känns. Har alltid tidigare år längtat och trånat efter de där lediga veckorna. I år känns det inte alls så. Såklart det ska bli härligt att vara ledig och njuta med familjen. Men psyket är inte alls så utarbetat som de var när man jobbade på EH. Galet skönt att faktiskt vara en vanlig anställd utan de där stora tunga ansvaret som alltid hängde tungt över axlarna.

Nu tar vi tisdag i soffan. Måste gräva ner mig i någon ny serie 🙌🏼.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera