Allmänt

Innedag 💦

Igår eftermiddag började regnet trilla ner och har konstant gjort sedan dess. Nu på morgonen är det ordentliga skyfall! Jag hade tänkt åka ut till Målserum och kika på tävlingarna men nej, inte i detta väder.

Igår jobbade jag ett par timmar på förmiddagen. Vi hade bröllop ute på Gränsö som Terese var och fixade.

Mötte upp familjen och vi käkade en lunch på Pinchos 🤡. Sedan en påse godis på hemmakväll.

Igår bestämde vi för att ha en ”stor-koks” dag idag! Vi ska göra flera olika maträtter i gigantiska portioner och frysa in. Så mkt det underlättar de där dagarna man hellre vill vara iväg eller ute till extra istället för att stå och laga mat. Kanske även att jag ska baka någonting också. Kidsen skulle bli överlyckliga!

Men först måste vi skriva en rejäl shopping lista.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera