35 års fest

Jag valde detta år att skjuta upp min födelsedagsfest till sommaren. Vilket bra beslut! Vädret kunde verkligen inte varit bättre. Vi kunde sitta ute under hela kvällen och natten utan att det blev det minsta kyligt.

Kvällen började med mingel, middag och presentöppning.

Jag fick en tröja och en kjol från Rodebjer. Asså så fina 😍. Ska visa bild senare 👌🏼.

Fanny hade styrt upp lekar som vi efter middagen körde på gräset. Så roligt 👏🏼.

Därefter vet jag inte vart timmarna sprang iväg. Vi käkade efterrätt och drack kaffe. Jim hade gjort ett svin grymt musik quiz!

Gästerna anlände vid 18 och nästa gång jag kikade på klockan var det 01.05! Asså helt galet! Vid tretiden bestämde vi oss för att gå ner och bada. Inte för att det var så himla varmt längre utan mer som en rolig grej.

Grabbarna sprang ut på bryggan och hoppade i. Jag och Fanny vadade ut långsamt och tog ett kärringdopp. Kallt! Men så mysigt. Det hade börjat ljusna också.

Runt fyra tog förståndet över och jag gick och la mig. Grabbarna var vakna en stund till.

TACK ALLA FÖR EN FANTASTISKT BRA KVÄLL 💛.

Ett dopp innan läggdags var svinbra för 5,5 timma senare vaknade jag utan huvudvärk, trötthet och bakfylla. 🙏🏼🙏🏼🙏🏼.

Ser redan fram emot min 40 års fest 🙌🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera