Börja 9

Jag har ju helt andra arbetstider nu när jag jobbar på Strået. Tidigare började jag alltid vid sju. Det var en extremt hektisk morgon då. Väcka barn, kläder, packad väska och fixa sig själv så gått det gick. Sedan swish iväg.

Nu på sommaren börjar jag vid 9. Två timmar på morgonen är mycket värt 🙏🏼. Även om vissa morfar absolut är stressiga och speciellt när Oliwer hade en tid till skolan att passa (8.20) så är de sär extra 40 minuterna nu på morgonen guld värda. Grejer jag inte orkar fixa på kvällen finns tid för på morgonen. Man anpassar sig.

Det har varit sköna lediga dagar nu efter midsommar. Imorgon drar en ny arbetsvecka igång för mig. 4 dagars jobb och på lördag ska jag ha min 35 års fest ute på stugan, ska bli så jäkla roligt!

Uteritt med grabbarna igår ❤️. Jag, Janni och Elny satt på fyrhjulingen framför. Sov med öppet fönster och drag i förrgår och vaknade upp med en helvetisk nackspärr! Den håller fortfarande i sig men är på bättringsvägen.

Nu blir det att dra sig till sängs. Dock med fönstret stängt 🙈.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera