Livets slut

Där har jag spenderat en stor del av mina barndomsår. I den lummiga trädgården som var full med krusbär, plommon, smultron och svarta vinbär. Under den stora pilen lekte vi häst. Alla blommorna som sprudlade överallt.

När vi skulle sova så lade du alltid en värmedyna så det skulle vara mysigt att krypa upp i sängen. I flera timmar stod du och stekte plättar. Världens godaste plättar! Det var hos dig jag fick äta ”råromchoklad” för första gången. Magiskt gott! (Oboy med grädde). Vi spelade på det gigantiskt stora brädspelet. Klädde ut oss i dina nattlinnen och pärlhalsband och blev prinsessor.

I går sa vi farväl. Sov gott Mormor ❤️.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

One Response to Livets slut

  1. Fanny says:

    ❤️❤️

Kommentera