Back to work!

Imorgon ska jag tillbaka till jobbet igen, så peppad! Energin är tillbaka även om halsen fortfarande värker som rakblad emellanåt. Ingen feber idag iaf.

O kom hem tidigare från skolan idag för han hade skadat knät. Vet inte om han lyckats vricka det eller nåt för han kan inte riktigt gå på det.

P jobbar sent idag så jag har varit ensam med kidsen på eftermiddagen. Efter korvgryta med ris så fick båda kidsen duscha och tvätta håret. Därefter en varsin glass på terassen i badrockarna. Så himla söta de var då!

Sen tog L och jag en promenad till Coop. Köpte mjölk och plockade syrener på vägen hem. Underbara blomma 💛.

När jag skulle gå och lägga L så sitter den största getingen jag någonsin skådat på insidan av gardinen i sovrummet. PANIK! Jag är precis as rädd för getingar. Och den där bjässen också…

Facetimade med P som gav mig instruktioner på hur jag skulle göra. Inget funkade. Han bara satt där helt oberörd på gardinen medan jag petade med en lång pinne. Till slut lyckades jag få ut gardinen runt fönstret och stänga fönstret tillräckligt för den inte ska kunna komma in igen. Ska gå och kika utanför om den sitter kvar. Skulle inte förvåna mig!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera