Adrenalin

Trots att P är hemma den här veckan så var morgonen as stressig! Mina jobb-byxor jag skulle ha är lite för långa och tänkte att de skulle vara lagom längd med mina träskor. Nej imorse upptäckte jag ju såklart att de fortfarande var för långa. Fick ställa mig och paniksy dem. Men det blev bra.

P var hos ögonläkaren i tisdags igen och fick borra mer i ögat. De fick ut fler metallrester men lite sitter kvar som man inte kan göra något åt. Synen kan påverkas ganska rejält av detta. Vi får hålla tummarna på att den kommer tillbaka 🙏🏼.

Vi firar fyra år i butiken och invigning av begravningsbyrån. Det har varit intensiva dagar att preppa och idag anlände jag extra tidigt till jobbet för att fixa det sista. 50 % på ALLT i hela butiken, galet härligt! Så idag har vi haft och gjort 👏🏼.

10 timmar senare var det skönt att få landa hemma och svepa om till mys-kläderna! P var iväg med kidsen på fotboll så jag gjorde lite käk och slog mig sedan ner i en solstol på terassen. Adrenalinet är tömt efter en intensiv dag. Nu laddar jag för två till 👊🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera