Första för i år

Efter att vi lämnat O i skolan så tog vi ett trädgårdshäng. Jag och den lilla. Spenderade sisådär 4 timmar där igår och idag plockade vi upp alla grästorvor som låg utspridda. L tycker om att hjälpa till.

När det var dags att klippa gräset gick hon in. Hon tycker gräsklipparen är lite läskig för den låter så högt.

Så första klippningen för i år, underbart. Nu ska jag finslipa kanterna med trimmern också.

Helgen har varit härlig. Vi har ju haft Lorentz hos oss. Han vaknade vid tio och var lite ledsen. Men sedan somnade han hon tätt intill mig och sov hela natten. Duktiga killen! Första gången han sovit borta så måste säga att han var väldigt duktig. Mosters älskling ❤️.

Lykke är med väldigt förtjust i sina lilla kusin. Vill gärna vara med han överallt. Mata och byta blöja. Sätta in nappen och ge han leksaker. Sötast var när hon satte sig och ”läste” böcker för han. Då dog jag lite 😭.

—————————————————————

Vi har nyss varit och handlat. Nu är det dags för lillgrynet att sova middag. Om regnet upphör så blir det trimning.

En ny babblarbok fick följa med hem. Så lycklig hon blev.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera