Skön söndag

Vi har tillbringat nästa hela dagen ute. Det har varit lite blåsigt så vi höll till på framsidan av huset på förmiddagen där solen låg på och det var mer lä. Rensat ogräs. Planterat om mina japanska lönnträd med mer jord. Satte dem för två år sedan men tycker inte de har tagit sig så bra så gav dem en liten extra kick. Beccis kom förbi och vi drack kaffe och sedan hoppades det i Nya studsmattan!

På eftermiddagen var det i vanlig ordning en tur ut till Målserum för barnridning. Det är Lykkos höjdpunkt på veckan. Att få rida och att få träffa sin bästis. Det kan inte bli så mycket bättre för en 2,5 åring 💛.

Favoriträtt till middag, Chili Corn Carne! Öm i ryggen efter allt grävande och grejande ute i trädgården. Behöver gräva mer, 16 Thuja till ska sättas!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera