Aktiv söndag

Herregud vilket underbart väder ☀️. All lust, hopp och energi bara sprudlar ur mig när vi får ett sådant vackert vårväder!

I förmiddags åkte vi till Tjustvallen i Gamleby. Mötte upp Märta med familj och åkte skridskor en timma. Det var premiär för L. Hon hängde som en hösäck där mellan benen men skrattade och tyckte det var roligt. Tungt för en annan att hålla i henne bara. O och Olle åkte tillsammans. Jag och Märta pratade om allt vi vill göra i vår och att vi kanske ska ut och vandra. Det gör jag gärna, om sträckan inte är alltför lång.

När vi åkt färdigt så grillades det korv i den vackra vädret. Där mellan bergen så var det helt vindstilla. Magiskt.

O tappar många tänder nu. 2 stycken på 2 dagar. Ska det gå i den här takten är han snart helt tandlös 🙈.

När vi kom hem drog jag fram en solstol och gled ner i den på terassen. L sov middag bredvid. När rastlösheten kom krypandes igen så åkte jag och tvättade bilen. Jag var inte direkt ensam på biltvätten. Men den var så skitig att jag inte kunde låta bli att inte tvätta. Därefter åkte jag och köpte nya koppar. Visar bild sen!

Nu är vi hemkomna från stallet. L har fått rida för första gången. Jag trodde kanske hon skulle vara lite rädd och att hon kanske inte skulle vilja sätta sig på hästen. Hehe nej det var helt åt andra hållet. Hon satt så belåten där i sadeln. Travade gjorde hon två gånger också och skrattade som en tok! Människorna på läktaren smittades av hennes skratt när hon skumpade runt där på d-ponnyn och dem skrattade också. När det var dags att parkera ”Glimten” (som hösten hette) så blev det allt annat än bra. Hon tjöt som en gris, ville bara rida mer, mer mer. Det mina kära läsare, det är något väldigt positivt i en hästgalens mammas själ ❤️. Hoppas på att vi kan rida nästa söndag också. Om inte så kanske vi kan åka ut till vännerna i Tyftingemar och få köra lite ponny där.

Så nöjd hon är ❤️

Galet vilken bra söndag vi har haft. Såhär borde alla söndagar vara 🙌🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera