Rosa himmel

Vilket underbart vinterväder det bjöds på igår ☀️. Hade det varit ordentligt med snö så hade pulkabacken intagits. Hoppas det kommer lite så kidsen får njuta av pulkaåkning och korvgrillning.

People hade en fotografering igår som jag var med på. Skit roligt! Ska bli spännande att se bilderna sen. När de var klart åkte vi och köpte två stolar till barnen. Jag har beställt nya stolar till matbordet (6 veckors leveranstid) så då vill vi såklart ha något till kidsen som matchar. L sitter idag på en sänkt barstol som O fick när han var i tvåårsåldern. Den har varit jäkligt bra faktiskt! Tyvärr säljs inte denna längre. Annars hade vi bara köpt en till likadan och sänkt den med. Det bästa med dessa stolar är att en vuxen också kan sitta på dem om det behövs. Bra extrastol alltså om man ska sitta många vuxna vid bordet. De nya stolarna vi beställt är i sammet (!) så det är en förbjuden barnstol 🙈. Därav andra stolar till dem. L behöver dessutom sitta lite högre än en vanlig stol är.

Sammetsstolarna är i grått med svarta ben så jag tror de kommer passa fint ihop.

Denna lediga måndag har vi spenderat på Öppna förskolan. L älskar att gå dit och det är roligt att Beccis och Lorentz är där med. Sjunga, leka och fika. Bra förmiddag för de små.

Beccis var inne och tog nytt körkortsprov. L så nöjd över att både få gunga Lorentz i vagnen samt hålla i Junior samtidigt 💛.

Nu sover den lilla middag och jag ska dyka in i en av böckerna som jag fått för min utbildning. Dags för latin!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera