Stor dag

O har sedan flera veckor tillbaka haft en lös tand. Vi har gjort några tappra försök till att få ut den men det är såklart lite läskigt. Minns själv hur både mamma och pappa gärna ville ta tag i den men aldrig i livet. Min syster som var lite modigare lät pappa dra ut hennes tand med en näpptång. Inga dramatiska men från det utan mer en rolig historia.

Jag mutade O med att hon han fick ut den innan läggdags skulle belöningen bli en glass. En väldigt bra morot för en stund senare så fick jag känna på den läskigt lösa tanden och med hans godkännande dra ut den. Den lossnade väldigt lätt. Lyckan i hans ögon!

Tandfen har minsann varit på besök i hans rum nyss också. Ett gäng mynt ligger under hans kudde nu. Och imorgon kommer jag få dyrt och heligt lova att det INTE var jag eller P som bytt ut tanden. En dag kommer han förstå (om han inte redan gör det) och då kommer det vara förlåtet, lögnen alltså 🙈.

Såg sista avsnittet av Sons nyss. Jag tjöt. Fy fan vad jag INTE ville att det skulle sluta så. Frågan är om man ska se säsong 8 när den kommer. Lite smått förbannad just nu.

Skönt att krypa ner i en renbäddad säng, en av de bästa känslorna! Godnatt 🖤.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *