Pasta salsiccia

Ledig lördag fick en tidig start. Den lilla vaknade tidigt och den stora en stund därefter. Röjigaste morgonen ever hemma och kidsen vände upp och ner på hemmet. Men jag lät dem hålla på. De måste få stimma runt och ha roligt!

När L skulle sova middag åkte jag och O ut till Stuverum. Mötte upp Karolina med kids. Karolinas äldsta, Nellie har en ponny, Ellie som vi skulle få pyssla lite med samt få rida en sväng på. Underbaraste ponnyn! Jag blev helt såld ❤️. Åh som jag saknat det där hästlivet att få vara nära dem och bara få pyssla. Eftersom jag med åren blivit rädd för att rida så trivs jag väldigt bra på marken bredvid. Vi mockade, gjorde mat och borstade. Slutligen red O en sväng i ridhuset.

O är inte rädd men försiktig. Han vill gärna rida igen på Ellie så hoppas vi kan göra det snart igen. Nästa gång ska Lykko få följa med också.

Ett par timmar senare lämnade vi stallet. Bytte snabbt om hemma och sedan åkte vi på kusinträff hemma hos mamma.

Sent på eftermiddagen hamnade vi hemma igen och jag gick och la mig en stund. Var så trött efter morgonens tidiga start.

På kvällen kom tjejerna till mig och sigrid lagade Pasta med salsiccia! Kan inte minnas senast jag åt pasta! Eftersom L inte äter det så blir det väldigt sällan det serveras här hemma.

Vi hade en väldigt mysig kväll och jag hamnade inte i säng förrän runt ett tiden. 

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *