Galen vecka

Någon tid för den här lilla bloggen har inte funnits. Jag har jobbat så sjukt mycket och all annan tid har ju såklart gått åt till familjen samt att styra upp inför julafton.

Men förra helgen hann vi med ett pepparkaksbak. Hade förväntat mig ett mindre kaos men det var faktiskt lugnt och harmoniskt. Båda barnen tyckte det var roligt! Mysig lördagseftermiddag ❤️.

Efter denna vecka så var jag lite lagom mör. Men jäklar vad roligt det har varit! Att producera en sisådär 90 bud varje dag samt att sälja i butiken samtidigt har varit slitigt, men väldigt roligt! Jag älskar när allt händer på samma gång 😅.

En tidig morgon på väg ner till jobbet. Trött men lycklig. 

Jag har dessutom dragit på mig en tredje förkylning. Jag hinner aldrig bli frisk förrän nästa smäll kommer. L har haft ögoninflammation samt att det gått maginfluensa på föris så hon har varit hemma i veckan. Tur att P har kunnat vara hemma samt att mamma hjälpt till också, guld värt ❤️.

Nu ska jag bara andas ut en stund och se fram emot JULAFTON!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *